У Черкасах 42 учні знепритомніли на лінійці у школі: одна дитина в реанімації

Читать на русском
У Черкасах в одній із загальноосвітніх шкіл сталося масове отруєння 42 учнів 2-7 класів, яких ушпиталили до обласної лікарні.

У Черкасах в одній із загальноосвітніх шкіл сталося масове отруєння 42 учнів 2-7 класів, яких ушпиталили до обласної лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив помічник голови управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Костянтин Проценко.

«Попередній діагноз у всіх потерпілих – отруєння невідомою речовиною. Експрес-аналізом повітря наявності сірководню, аміаку, хлору а також горючих газів, отруйних речовин на місці події виявлено не було», – написав Проценко в Facebook.

За його словами, спочатку до лікарні ушпиталили трьох дітей, які втратили свідомість на шкільній лінійці. Згодом кількість дітей, які почали скаржитися на нудоту та запаморочення, збільшилася до 15. Станом на 11:00 у лікарні 42 учні. Один із них перебуває в реанімації.

До школи прибули фахівці санітарно-епідеміологічної служби, Служба безпеки України, поліція та керівництво місцевих органів влади.

Раніше в Умані отруїлися десять учнів школи №3.

Нагадаємо, в Київській області також сталося масове отруєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: