«Радикали» не підготували законопроект, що дозволить українцям не повертати борги російським банкам

Читать на русском
Ляшко провалив обіцянку про те, що Радикальна партія підготує законопроект, який дозволить українцям не повертати борги російським банкам.
Олег ЛяшкоСлово і Діло

Народний депутат України Олег Ляшко провалив обіцянку про те, що Радикальна партія підготує законопроект, який дозволить українцям не повертати борги російським банкам, як дзеркальна відповідь на рішення російського президента про списання боргів кримчан перед українськими банками.

Таку обіцянку він дав 1 серпня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Путін підписав закон, який дозволяє жителям анексованого Росією Криму не платити борги перед українськими банками. З грабіжниками ми будемо діяти дзеркально. Я вже доручив Віктору Галасюку та Сергію Рибаку підготувати законопроект, щоб дозволити українцям не повертати борги російським банкам. Переконаний, що така жорстка але адекватна реакція на дискримінацію Росією наших банків знайде підтримку в парламенті. Поверніть Крим – повернемо борги!», – написав Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"

4 квітня 2018 року в програмі «Сміла в Раді» Олег Ляшко заявив, що вже зареєстрував такий законопроект. Проте станом на 5 травня 2018 року обіцяний Ляшко законопроект авторства депутатів від Радикальної партії на сайті Верховної Ради не з'явився. Тому обіцянка Олега Ляшка отримує статус «не виконано».

Смелая в Раде: хитрый Ляшко и детектив МосийчукСлово і Діло

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Ляшко дав 264 обіцянки, з яких 86 виконав, а 106 – провалив.

Раніше ми писали, що в справі про збагачення Ляшка, яку розслідує НАБУ, з’ясувалося, що підпис покупця авто в нардепа підробили.

Соціологи назвали фаворитів на майбутніх виборах президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: