Трамп назвав причину можливого початку ядерної війни

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що слабкість і прояв слабкості призведе до ядерної війни.

Президент США Дональд Трамп заявив, що слабкість і прояв слабкості призведе до ядерної війни.

«Зараз відбуваються чудові речі щодо Північної Кореї. Пам'ятайте, <...> як всі говорили: «Буде ядерна війна, у нас буде ядерна війна». Ні, знаєте, що призведе до ядерної війни? Слабкість і прояв слабкості призведуть до ядерної війни», - цитує американського лідера ТАСС, пише «Слово і Діло».

Лідер КНДР готовий зустрітися з Трампом у демілітаризованій зоні – ЗМІПівденнокорейський президент умовив лідера КНДР провести зустріч з американським президентом на кордоні Корей.

Глава Білого дому відзначив, що Вашингтону вдалося домогтися поліпшення ситуації на Корейському півострові. Він нагадав, що ще три місяці тому риторика між країнами «була досить різкою», і пообіцяв пом'якшити її і бути більш м'яким у виразах.

Раніше Трамп неодноразово називав лідера КНДР Кім Чен Ина психом і маленьким людиною-ракетою. Таке прізвисько він особисто придумав у вересні 2017 року. При цьому інтернет-користувачі відзначали, що скласти слова «ракета» і «людина» щодо Кім Чен Ина не вимагає великої креативності. Крім того, американський лідер погрожував знищити КНДР, якщо Пхеньян буде являти собою загрозу США або союзникам.

Очікується, що незабаром Трамп і Кім Чен Ин проведуть перший в історії саміт лідерів США і КНДР. Передбачається, що зустріч відбудеться в демілітаризованій зоні Пханмунджом. Напередодні саміту північнокорейська влада заявила про готовність закрити ядерний полігон Пхунгері і провести денуклеаризацію на умовах Вашингтона. Дату переговорів глава Білого дому пообіцяв скоро назвати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: