На КПВВ на маріупольському напрямку оголосили режим «червоний»

Читать на русском
Через обстріл КПВВ Гнутове постраждалих серед мирних жителів немає. До з'ясування обставин події тимчасово оголосили режим червоний.

Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) «Гнутове» на маріупольському напрямку. До з'ясування обставин події тимчасово оголосили режим «червоний».

Як інформує «Слово і Діло», про це пише «РБК-Україна» з посиланням на дані центру операції Об'єднаних сил.

Зміна АТО на ООС: які нововведення очікуються на ДонбасіНа Донбасі з’являться триколірні зони безпеки, а повноваження військовослужбовців значно розширяться.

«Сьогодні, 5 травня 2018 року, близько 09:00 та 10:00 російсько-терористичні війська двічі здійснили обстріл контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) «Гнутове» на маріупольському напрямку. На КПВВ перебувало багато цивільних осіб, яких евакуйовували в укриття. В результаті обстрілу два автомобілі пошкоджені, люди не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що роботу пункту пропуску призупинили, а для гарантування безпеки й з'ясування обставин події в районі КПВВ тимчасово оголосили режим «червоний».

Нагадаємо, бойовики обстріляли КПВВ «Гнутове» протитанковими керованими снарядами.

Раніше помічник голови ДПСУ Олег Слободян спрогнозував, що КПВВ сьогодні не відновить роботу.

Також у зоні ООС бойовики обстріляли житлові будинки Зайцевого.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: