Бойовики обстріляли автомобіль із гуманітарною допомогою

Читать на русском
У п'ятницю, 4 травня, в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області під обстріл бойовиків потрапив автомобіль із гуманітарною допомогою.

У п'ятницю, 4 травня, в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області під обстріл бойовиків потрапив автомобіль із гуманітарною допомогою для мирних жителів Донбасу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 4 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Був знищений автомобіль марки Nissan Terrano громадської організації Християнська служба порятунку.

«4 травня 2018 приблизно о 16.20 під час обстрілу з боку НВФ (імовірно зі сторони термінального комплексу Донецького аеропорту) в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області, був знищений цивільний автомобіль NISSAN TERRANO, який належить Громадській організації Християнська служба порятунку», - повідомили в прес-центрі.

Інформацію підтвердили також і волонтери організації, зазначивши, що ніхто з них не постраждав.

Раніше Червоний Хрест відправив 150 тонн гуманітарки в ОРДО.

Нагадаємо, в кінці березня Росія знову незаконно відправила на Донбас так званий гумконвой. Автомобільна колона привезла в Донецьк і Луганськ понад 400 тонн невідомих вантажів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: