Вибухи в Балаклії: кількість постраждалих йде на тисячі

Читать на русском
Внаслідок вибухів на військовому арсеналі у Балаклії Харківської області постраждали 3908 мешканців міста, повідомив міський голова Іван Столбовий.

Внаслідок вибухів на військовому арсеналі у Балаклії Харківської області постраждали 3908 мешканців міста, повідомив міський голова Іван Столбовий.

Як передає Харківська облдержадміністрація, 3109 постраждалих звернулися до місцевої влади за матеріальною допомогою для відновлення житла, пише «Слово і Діло». На даний момент розглянуто 2707 заяв на загальну суму 37,175 млн грн. Інші заяви обіцяють розглянути протягом двох тижнів.

За словами голови РДА Степана Масельського, у районі замінено 52,1 тис. кв. м покрівель, вставлено 7,5 тис. вікон, 625 дверей. У дев’ятьох багатоквартирних будинках укріпили фундамент та стіни.

Відновлення після вибуху: жителі Балаклеї ремонтують будинки за власний рахунокЧерез майже три місяці після серії вибухів на військовому арсеналі в Балаклії багато жителів міста продовжують чекати обіцяної допомоги у відновленні житла.

Повністю готові до роботи школи №3 та №6 і Яковенківська школа.

У приватному секторі планують до 5 вересня закінчити ремонт ще 60 будинків.

Нагадаємо, що в ніч на 23 березня на складах зберігання боєприпасів, неподалік від Балаклії Харківської області, почалася пожежа. Були евакуйовані 20 тисяч осіб. За попередніми даними, причиною вибухів є диверсія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: