НАБУ порушило проти Рабіновича чергову справу – нардеп

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро вивчає незаконне збагачення народного депутата Вадима Рабіновича, повідомив нардеп від Блоку Петра Порошенка.

Національне антикорупційне бюро розслідує додаткові факти, пов'язані з декларацією нардепа, лідера партії За життя Вадима Рабіновича.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 3 травня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін.

Рабінович так і не створив обіцяний ним громадський рух «Я не брав»Нардеп не виконав обіцянку створити громадський рух «Я не брав», який би виступав проти повернення кредитних коштів МВФ.

За його словами, НАБУ, НАЗК і САП спільно зайнялися незаконним збагаченням Вадима-Давида Рабіновича.

«Щойно отримав чергову відповідь на своє звернення від Національного антикорупційного бюро. Детективи досліджують додаткові факти про незадекларовану нерухомість в елітних передмістях столиці, гаражі на Липській, приховані ТОВ Рабіновича та інші дії в рамках досудового розслідування за ознаками статті про декларування недостовірної інформації та 368-2 про незаконне збагачення. А також повідомили, що для проведення повної перевірки декларації за 2017 рік дані направили ще і в НАЗК», - заявив Каплін.

Політик додав, що попередні кримінальні провадження продовжують розслідуватися.

Раніше повідомлялося, що НАБУ відкрило два нових провадження проти Вадима Рабіновича - про незаконне збагачення і корупцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: