Рабінович так і не створив обіцяний ним громадський рух «Я не брав»

Читать на русском
Нардеп не виконав обіцянку створити громадський рух Я не брав, який би виступав проти повернення кредитних коштів МВФ.
Вадим РабіновичСлово і Діло

Народний депутат України Вадим Рабінович провалив обіцянку створити громадський рух «Я не брав», який виступатиме проти повернення кредитів МВФ.

Таку обіцянку він дав 25 квітня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Всю допомогу, яку ви нам, дорогі друзі, з Америки, Франції, з Китаю надаєте, безоплатно без відсотків, потрібно у вас брати й кланятися. Спасибі вам велике за допомогу нашій країні. Всі кредити, які ви нам даєте, щоб їх розікрали, а наші діти й онуки віддавали, – не потрібно нам ваших кредитів. Тому все дуже просто. Якщо Америка нам дає гроші на безпроцентній основі, як донорство, то беремо. Якщо дається на цю нинішню владу, яка все розкраде, то не потрібно нам нічого.

Вадим РабіновичНародний депутат України

Так, МВФ – серйозна організація. Її гроші нам не потрібні, в нас є достатньо своїх коштів. Але вони сьогодні вже дали кредити й зробили так, що кожен маленький українець винен 128 тисяч гривень. Ми будемо робити по-іншому. Ми зробимо такий громадський рух «Я не брав», а вони (влада – ред.) нехай беруть», – заявив Вадим Рабінович.

Через рік Рабінович так і не створив громадську організацію «Я не брав». Принаймні станом на 11 квітня 2018 року в Державному реєстрі та інших джерелах немає даних про створення народним депутатом такого громадського руху.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Рабінович дав 85 обіцянок, з яких 16 виконав, а 38 – провалив.

Раніше ми писали, що безстрокова акція протесту Рабіновича проти Супрун тривала один день.

Хто найвідповідальніший серед лідерів президентських рейтингів, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: