БПП і «Батьківщина» розповіли про результати виборів у ОТГ

Читать на русском
БПП  і Батьківщина заявили про перемогу своїх кандидатів на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 29 квітня.

БПП «Солідарність» та «Батьківщина» заявили про перемогу своїх кандидатів на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 29 квітня.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленнях прес-служб партій.

Парламентські вибори-2019: стали відомі результати соцопитуванняЯкби парламентські вибори відбулися в найближчу неділю, то найбільше голосів виборців отримали б партії «Батьківщина», «Опозиційний блок», «Громадянська позиція» та «Слуга народу».

Так, «Солідарність» заявила, що за результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, кандидати від партії перемагають у 26 громадах із 40.

У партії стверджують, що представники БПП «Солідарність» перемогли у переважній більшості регіонів, а також отримали більшість у виборах депутатів ОТГ.

«Батьківщина» також заявила, що «перемогла на виборах в об’єднаних територіальних громадах».

«Як свідчать результати паралельного підрахунку голосів за протоколами з дільниць, «Батьківщина» з великим відривом випереджає інші партії за кількістю депутатів, обраних від партій», - заявили в прес-службі партії.

Нагадаємо, у неділю перші вибори відбулися у 40 об’єднаних територіальних громадах: 4 міських, 14 селищних, 22 сільських.

Спостерігачі Комітету виборців України у Facebook повідомляли про порушення, зафіксовані на виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: