«Газпром» добудував першу нитку «Турецького потоку»

Читать на русском
Керівництво компанії Газпром повідомило про успішне завершення будівництва морської частини першої нитки Турецького потоку.

Керівництво компанії «Газпром» повідомило про успішне завершення будівництва морської частини першої нитки «Турецького потоку».

«Сьогодні у чорноморського узбережжя Туреччини завершилося глибоководне укладання морської ділянки першої нитки газопроводу «Турецький потік», - заявили в компанії, передає «Слово і Діло» з посиланням на РІА Новини.

«Північний потік-2» та транзит газу: в чому найбільший ризик для ГТС України?Канцлер Німеччини заявила, що будівництво Північного потоку-2 неможливе, якщо не буде погоджене питання про транзит газу через Україну. Про транзит газу та проблеми для ГТС України розповіли експерти.

Повідомляється, що спорудження приймального терміналу ведеться в районі турецького селища Кийикей. Будівництвом глибоководної ділянки першої нитки займалося судно Pioneering Spirit компанії Allseas, яке також продовжить укладку глибоководної частини другої нитки «Турецького потоку» в третьому кварталі 2018 року.

Як відомо, російський «Газпром» не виключає будівництва нового газопроводу Північний потік-3, якщо країни ЄС підтвердять потребу в російському газі.

Нагадаємо, в «Нафтогазі» відреагували на транзитний план «Газпрому».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: