У Миколаєві і Херсоні стартує новий сезон пасажирських перевезень на воді

Читать на русском
Компанія Нібулон з 15 травня відкриває новий сезон пасажирських перевезень катерами по Південному Бугу, Дніпру та Дніпровській затоці.

Компанія «Нібулон» з 15 травня відкриває новий сезон пасажирських перевезень катерами по Південному Бугу, Дніпру та Дніпровській затоці.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії, пише «Слово і Діло».

Баржі і кавуни: динаміка річкових перевезень в УкраїніЗаяви прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про відродження річкових перевезень по Дніпру після відправки баржі з кавунами з Херсона до Києва викликали нещодавно ажіотаж в ЗМІ і соцмережах. «Слово і Діло» розібралося в історії галузі та її потенціалі.

З 15 травня будуть здійснюватися регулярні рейси за маршрутом Нова Каховка - Херсон, а з 18 травня - по маршруту Вознесенськ - Ковалівка - Нова Одеса - Миколаїв.

Рейси на Південному Бузі будуть виконуватися по п'ятницях, суботах, неділях і понеділках, а по Дніпру - кожен день.

З 1 червня компанія також запускає пасажирські рейси між Миколаєвом та Кінбурнською косою, а також Очаковом.

На Кінбурнську косу з Миколаєва пасажирські судна будуть відходити від Каботажного молу, а місце посадки/висадки в Очакові - центральний міський пляж, де встановлять плавучий причал компанії довжиною близько 100 метрів.

Нагадаємо, Нібулон здійснює реконструкцію суднобудівельно-судноремонтного заводу для виробництва власних пасажирських суден нового покоління на підводних крилах і пасажирських лайнерів.

Як повідомлялося, Україна запустить потяг, який курсуватиме через 4 європейські столиці - Київ, Мінськ, Вільнюс і Ригу.

А в «Укрзалізниці» пригальмували підвищення тарифів на проїзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: