Ситник назвав «підозру» Омеляну фейком

Читать на русском
Директор НАБУ Артем Ситник заперечує підготовку повідомлення про підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну.

Директор НАБУ Артем Ситник заперечує підготовку повідомлення про підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну.

Як передає «Слово і Діло», про це Ситник заявив під час брифінгу, який транслював телеканал «112 Україна».

Омелян намагався домовитися з Холодницьким у справі про незаконне збагаченняМіністр інфраструктури Володимир Омелян 12 лютого ввечері приходив до керівника САП із проханням не влаштовувати маски-шоу в його справі.

«З приводу новини щодо міністра інфраструктури (про незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації – ред.). Ведеться слідство, поки складно сказати, чим воно завершиться. Тому це досить фейкова новина», – сказав директор НАБУ.

Нагадаємо, що НАБУ почало розслідування проти міністра інфраструктури Володимира Омеляна за підозрою в незаконному збагаченні й отримало доступ до інформації про його мобільні переговори.

Нагадаємо, Омелян був призначений міністром інфраструктури в уряді Володимира Гройсмана 14 квітня 2016 року. Згідно з його електронною декларацією, в нього є готівкові кошти в сумі 90 тисяч доларів і 25 тисяч євро. До того ж Омелян задекларував квартиру в Києві площею 61,6 кв. м, земельну ділянку у Львівській області площею 999 кв. м, гараж площею 37,4 кв. м.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: