Омелян намагався домовитися з Холодницьким у справі про незаконне збагачення

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян 12 лютого ввечері приходив до керівника САП із проханням не влаштовувати маски-шоу в його справі.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян 12 лютого ввечері приходив до керівника САП із проханням не влаштовувати «маски-шоу» в його справі.

Про це стало відомо за матеріалами просуховування кабінету спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького.

Записи Холодницького не можуть бути використані правоохоронцями як доказиНа думку юристів, поки що голові САП не загрожує кримінальне переслідування, оскільки записи, зроблені в його кабінеті, не свідчать про якийсь злочин.

Як інформує «Слово і Діло», за словами джерел «Українських новин» у правоохоронних органах, Омелян цікавився процесом розслідування справи проти нього.

При цьому в розмові Холодницький повідомив йому, що «все буде за законом» і рішення в справі буде ухвалене законне.

Під час діалогу Омелян просив САП не влаштовувати «маски-шоу». При цьому Холодницький не обіцяв йому такого, як і не обіцяв закрити проти нього кримінальне провадження.

Як повідомлялося, НАБУ почало розслідування проти Омеляна за підозрою в незаконному збагаченні й отримало доступ до інформації про його мобільні переговори. Також НАБУ розслідує декларування Омеляном недостовірної інформації.

Крім того, Антикорупційне бюро готує йому підозру.

Омелян задекларував 1,2 млн грн доходів, його дружина – безкоштовне користування BMW X5.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: