З'ясувалося, кого поліція Криму оголосила в розшук

Читать на русском
Поліція Криму оголосила в розшук близько 6 тисяч осіб, причетних до окупації півострова. Про це повідомив начальник Анатолій Бахчіванжі.

Поліція Криму оголосила у розшук близько 6 тисяч осіб, причетних до окупації півострова.

Про це сьогодні, 25 квітня, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в АР Крим та Севастополі Анатолій Бахчиванжі, передає прес-служба поліції, пише «Слово і Діло».

«Оголошені в розшук 5800 осіб, які несли службу й залишилися там після відведення військових частин на материк. Уперше за чотири роки з моменту окупації півострова Крим створений реєстр учасників незаконно сформованого збройного формування. Туди внесені дані щодо 860 осіб. Люди, які ухвалювали рішення, брали участь у захопленні військових гарнізонів, які перебувають там», – повідомив він.

За словами Бахчиванжі, в перші місяці 2018 року поліція вилучила 79 одиниць вогнепальної зброї (порівняно з 19 одиницями в 2017 році), 4 гранатомети, 2 вогнемети, 30 гранат, 3 кг пластиду, близько 15 тис. патронів та 1 кг наркотичних речовин. Також у 32 кримінальних правопорушеннях 37 особам повідомили про підозру.

Нагадаємо, сьогодні Національна поліція України оголосила про набір на 60 вакантних місць до патрульної поліції Криму.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в Україні будуть створені підрозділи патрульної поліції Криму та Севастополя, які нестимуть там службу. Вони будуть сформовані на перспективу – поки Крим анексований, поліцейські працюваимуть на інших дільницях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: