Росія запровадить покарання за виконання санкцій США

Читать на русском
Російська Держдума розробить законопроект про кримінальну відповідальність за дотримання американських санкцій на території РФ.

Російська Держдума розробить законопроект про кримінальну відповідальність за дотримання американських санкцій на території РФ.

Як інформує «Слово і Діло», про це розповів перший заступник голови фракції «Єдиної Росії» Андрій Ісаєв, передає РІА «Новости».

Країни G7 «за» продовження санкцій проти РФДії санкцій щодо Росії повинні продовжуватися. Про це заявили глави МЗС країн-членів Великої сімки.

«Я думаю, за мірою того, як ми будемо працювати над законом про антисанкції, з'явиться законопроект про кримінальну відповідальність за дотримання американських санкцій на території Росії», – сказав депутат.

За словами Ісаєва, кримінальне покарання може бути передбачене лише для фізичних осіб. Для юридичних осіб будуть запроваджені штрафи.

«Ця діяльність (санкції США проти Росії – ред.), з нашої точки зору, злочинна, тому жодні санкції, запроваджені конгресом США, президентом США, не будуть діяти на території Російської Федерації, в рамках російської юрисдикції», – додав Ісаєв.

Він підкреслив, що проект закону може бути ухвалений на весняній сесії.

Нагадаємо, голова РСПП Олександр Шохін запропонував прем'єр-міністру Дмитру Медведєву створити в уряді РФ структуру з реагування на санкції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: