Демпартія США подала до суду на Росію і штаб Трампа

Читать на русском
Нацкомітет американської Демократичної партії подав позов до уряду Росії, превиборному штабу Дональда Трампа і організації WikiLeaks.

Нацкомітет американської Демократичної партії подав позов до уряду Росії, превиборному штабу Дональда Трампа і організації WikiLeaks.

Як уточнює The Washington Post, планується, що скаргу розгляне окружний суд Манхеттена, пише «Слово і Діло».

Справа про втручання: Цукерберг вибачився за нездатність дати відсічГолова Facebook Марк Цукерберг в наданих ним Конгресу США письмових свідченнях вибачився за те, що керівництво соціальної мережі не змогло вчасно помітити і запобігти втручанню Росії у вибори американського президента 2016 року.

Позивачі вимагають від відповідачів, серед яких ГРУ Генштабу РФ, мільйони доларів, звинувачуючи їх в змові з метою вплинути на результати виборів 2016 року.

Партія заявляє, що хакери зламали її сервера і виклали звідти документи, щоб зашкодити демократичному кандидатові Хілларі Клінтон.

Росія спростовує звинувачення США у втручанні в президентські вибори, в результаті яких на чолі Білого дому постав республіканець Трамп.

Як відомо, американський президент Дональд Трамп почав готуватися до можливого допиту у спецпрокурора Роберта Мюллера у справі про ймовірне втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: