Готель «Феофанія» повернули в держвласність

Читать на русском
Прокуратура Києва через суд повернула в держвласність готельно-ресторанний комплекс Феофанія вартістю 182 мільйони гривень.

Прокуратура Києва через суд повернула в держвласність готельно-ресторанний комплекс «Феофанія» вартістю 182 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, пише «Слово і Діло».

Скільки коштує українцям відпочинок і лікування влади?«Слово і Діло» розібралося, скільки кожен працюючий українець витрачає на рік на лікування та відпочинок можновладців.

«До державної власності витребуване нерухоме майно – готель «Феофанія» та ресторан готелю «Феофанія», загальною площею 6620,7 квадратного метра та вартістю понад 182 мільйони гривень», – ідеться в повідомленні.

Господарський суд Києва зобов'язав витребувати спірне майно в державну власність на користь Національної академії наук України.

Комплекс розташований на вулиці Метрологічній, 14б в Києві, він вибув у приватну власність на підставі скасованого рішення суду від 2004 року.

У 2013 році приватне підприємство «ГК Феофанія» зареєструвало «Феофанію» за собою на праві власності на підставі судового рішення від третього березня 2004 року. З'ясувалося, що це рішення суду ще в листопаді 2011 року було скасоване Апеляційним судом Києва.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що «Феофанію» так і не передали під шпиталь для АТОвців.

Відзначимо також, що суд заарештував бізнес-центр у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: