Редколегія на UMN: два роки уряду Гройсмана, Порошенко і церква та «план Авакова»

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти будуть обговорювати найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми тижня разом з Ольгою Мусафіровою («Новая газета»), Євгеном Кузьменком («Цензор.НЕТ») та Катериною Пітєніною («Слово і Діло»).

Поговорять про ініціативу президента Порошенка щодо створення єдиної православної церкви в Україні, а також згадають, які обіцянки вдалося втілити в життя протягом двох років уряду Гройсмана. Гості студії подискутують чому Аваков раптом повідомив, що у нього є план та торкнуться теми суду у справі Януковича.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 20 КВІТНЯskrypin.ua

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості студії Ольга Мусафірова («Новая газета») Євген Кузьменко («Цензор.НЕТ») та Катерина Пітєніна («Слово і Діло») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, Порошенко звернувся до Вселенського патріарха Варфоломея щодо створення єдиної помісної церкви в Україні та повідомив, коли сподівається на відповідь.

Два роки уряду Гройсмана: як Кабмін виконує свої обіцянки – на інфографіці.

Аваков розповів про свій план повернення Донбасу: реакція соцмереж.

Справа Янукович захист залишив суд, відмовившись від дебатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: