Гриневич розповіла про документи для вступу до школи

Читать на русском
Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич розповіла подробиці зарахування дітей до першого класу за новими правилами.

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич розповіла подробиці зарахування дітей до першого класу за новими правилами.

Про це вона повідомила в ефірі «Радіо НВ», пише «Слово і Діло».

Зокрема, міністр заявила про те, що при зарахуванні дітей до школи за новим принципом територіальної доступності навчального закладу документом, що підтверджує місце проживання батьків і дитини, зможе бути не лише реєстраційний штамп у паспорті.

«Ми опрацьовуємо з Мін'юстом дуже велику кількість документів, щоб це не обов'язково була реєстрація в паспорті. У нас багато переселенців, військовослужбовців, а також тих людей, які поїхали заробляти гроші до великого міста й тут живуть, орендуючи квартиру. І там є близько десятка можливих документів, але ви маємо надати лише один, і це необов'язково штамп у паспорті», – зазначила Гриневич.

Раніше повідомлялося, що державні органи підготують зміни до закону «Про освіту» з метою скасувати заборону на оренду приміщень у навчальних закладах для науково-методичного супроводу освітнього процесу.

Нагадаємо також, МОН виділило мільярд для переобладнання перших класів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: