Зведення штабу АТО 20 квітня: понад 30 обстрілів, двоє бійців поранені

Читать на русском
За минулу добу 19 квітня бойовики здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого двоє українських військовослужбовець отримали поранення.

За минулу добу 19 квітня бойовики здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого двоє українських військовослужбовець отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 19 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів обстрілювали позиції Збройних сил України. Агресор знову застосував заборонене мінськими угодами озброєння», - сказано в повідомленні штабу.

На донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ в Пісках і Дослідному. Також у районів Пєсків і Авдіївки українські військовослужбовці були обстріляні з мінометів калібру 82-мм. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по українським опорним пунктам поблизу Шахти «Бутівка», Водяного, Авдіївки, Лебединського та Кам'янки. Крім цього, стрілецьку зброю бойовики застосували неподалік Мар'їнки, Харчовика і Гнутового.

На луганському напрямку з гранатометів бойовики відкривали вогонь по українських позиціях в районі населених пунктів Станиця Луганська, Майське та Артема.

Нагадаємо, Канада визначилася з миротворцями на Донбасі.

Раніше Червоний Хрест відправив на Донбас сім вантажівок з гумдопомогою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: