Мільйон українців визначилися з лікарем – Супрун

Читать на русском
У рамках кампанії Лікар для кожної сім'ї вже мільйон українців обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра, підписавши з ними відповідні декларації.

у рамках кампанії «Лікар для кожної сім'ї» вже мільйон українців обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра, підписавши з ними відповідні декларації.

Як інформує «Слово і Діло», про це в четвер, 19 квітня, заявила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook.

«Добігає кінця третій тиждень кампанії «Лікар для кожної сім'ї», й уже мільйон українців обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра», – написала вона.

За словами Супрун, кампанія просувається в хорошому темпі там, де місцева влада та медустанови добре підготувалися.

«Інтернет, комп'ютери, принтери та папір –базові речі, необхідні для підписання декларацій із пацієнтами. Вони мають бути забезпечені владою на місцях», – зазначила керівник МОЗ.

Вона також підкреслила, що досвід медустанов, які краще справляються зі змінами, показує, що «секрет успіху – це підготовлені та мотивовані медичні працівники, професійна й ефективна місцева влада та активні громадяни».

Раніше повідомлялося, що у Львові відклали підписання декларацій із лікарями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: