Стало відомо про перший узгоджений маршрут Ryanair

Читать на русском
Найбільший авіаперевізник Ryanair має підтвердити свої заявлені плани щодо польотів з аеропорту Бориспіль вже в найближчий місяць.

Найбільший авіаперевізник Ryanair має підтвердити свої заявлені плани щодо польотів з аеропорту «Бориспіль» уже в найближчий місяць.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін, передає «Інтерфакс-Україна».

Ryanair в Україні: як вдалося домогтися приходу лоукостера та якими будуть ціни23 березня 2018 року після майже дворічної невизначеності Ryanair офіційно вийшов на український авіаринок. Про переговори, ціни на авіаквитки та авіаринок України розповіли експерти.

«Уже погоджений за часом берлінський напрямок, він стартує з вересня. Інші напрямки, думаю, орієнтовно до кінця травня будемо розуміти точний час вильотів і прильотів», – сказав він.

Раніше повідомлялося, що Ryanair почав продаж квитків без узгодження з аеропортом «Бориспіль». Також директор «Борисполя» Павло Рябікін заявляв, що Ryanair втратить знижки в аеропорту, якщо не нарощуватиме пасажиропотік.

Нагадаємо, що 23 березня аеропорти «Бориспіль» і «Львів» підписали договори з Ryanair про початок польотів в Україну. Компанія вже почала продаж квитків на українські рейси в системі бронювання.

Авіакомпанія відкриє 15 напрямків: 10 напрямків із Києва й 5 напрямків зі Львова до Європи. Найдешевші квитки коштуватимуть від €10, а середня вартість квитка для України буде нижчою, ніж €40. Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 млн українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: