Розведення сил біля Станиці Луганської знову не відбудеться

Читать на русском
Бойовики на Донбасі зірвали заплановане на 25 квітня розведення сил і засобів у селищі Станиця Луганська.

Бойовики на Донбасі зірвали заплановане на 25 квітня розведення сил і засобів у селищі Станиця Луганська.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, в четвер, 19 квітня, близько 7:00 вони знову порушили режим тиші на ділянці, де було заплановане розведення сил, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 19 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними української сторони Спільного центру з контролю та координації припинення вогню (СЦКК), сепаратисти обстріляли позиції української армії з вогневих позицій на горі Князь Ігор. За даними штабу, противник застосував станкові протитанкові гранатомети. СЦКК повідомила про це спостерігачам місії ОБСЄ.

«Українська сторона СЦКК розцінює цей обстріл як очевидне небажання ватажків окупаційної адміністрації РФ виконувати в цьому районі вимоги Рамкового рішення з розведення сил і засобів на лінії розмежування сторін», – ідеться в повідомленні.

У штабі додали, що підрозділи сил АТО готові до початку відведення власних сил і засобів за умови неухильного виконання бойовиками вимог Мінських домовленостей.

Минулого разу в штабі повідомили, що сепаратисти зірвали розведення сил біля Станиці Луганської 17 квітня.

Нагадаємо, місія Міжнародного комітету Червоного Хреста готова сприяти ремонту мосту в Станиці Луганській.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: