Бойовики знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській

Читать на русском
Бойовики на Донбасі зірвали розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської, яке було заплановане на п’ятницю, 13 квітня.

Бойовики на Донбасі зірвали розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської, яке було заплановане на п’ятницю, 13 квітня.

Про це повідомили українські спостерігачі, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У середу, 11 квітня, близько 20:35 на ділянці розведення російсько-окупаційні війська застосували стрілецьку зброю по позиціях ЗСУ. Про зазначене українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) поінформувала СММ ОБСЄ.

Українська спостерігачі підкреслили, що провокаційні обстріли окупантами Станиці Луганської мають сталу тенденцію, метою яких є зрив розведення сил і засобів сторін за будь-яких умов.

Українська сторона СЦКК наголошує, що підрозділи ЗСУ готові до відведення сил і засобів за умови дотримання ватажками окупаційної адміністрації РФ вимог Мінських домовленостей.

Раніше розведення сил у районі Станиці Луганської було заплановане на кінець березня, однак воно також було зірване бойовиками.

Нагадаємо, протягом минулої доби в зоні АТО було зафіксовано 38 обстрілів позицій українських військових з боку терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: