В Єревані відновилися акції протесту, поліція затримує активістів

Читать на русском
У середу, 18 квітня, поліція Вірменії почала затримання опозиційних активістів на площі Франції в Єревані.

У середу, 18 квітня, поліція Вірменії почала затримання опозиційних активістів на площі Франції в Єревані.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

У Вірменії демонстранти увірвалися в будівлю «Громадського радіо»В Єревані (Вірменія) учасники ходи проти висунення на пост прем'єр-міністра країни Сержа Саргсяна увірвалися в будівлю Громадського радіо Вірменії з вимогою виступити в прямому ефірі.

У столиці Вірменії Єревані опозиційний депутат Нікол Пашинян і його прихильники відновили акції протесту проти призначення екс-президента Вірменії Сержа Саргсяна прем'єр-міністром країни.

Опозиціонери закликають паралізувати роботу держорганів. Пашинян і кілька десятків його прихильників розташувалися на площі Франції в центрі Єревана, прилеглої до проспекту Баграмяна, де розташована будівля парламенту.

Разом із тим прес-секретар поліції Вірменії Ашот Агаронян повідомив, що рух автотранспорту в Єревані, який блокувався маніфестантами, відновлений у повному обсязі, крім проспекту Баграмяна.

«Силами правопорядку закритим залишається лише проспект Баграмяна», – сказав Агаронян.

Увечері 17 квітня в Єревані з площі Республіки стартувала багатотисячна хода руху «Мій крок».

Після цього поліція почала зачистку центру міста на проспекті вулиці Туманяна та проспекту Маштоца, що прилягає до площі Франції.

Нагадаємо, 16 квітня в центрі Єревана демонстранти вийшли на протест проти висунення кандидатури екс-президента Сержа Саргсяна на посаду прем'єра Вірменії. 17 квітня активісти почали блокувати урядові будівлі.

Незважаючи на численні демонстрації Сержа Саргсяна обрали прем'єр-міністром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: