В Єревані стартувала хода опозиції – відео

Читать на русском
Увечері у вівторок, 17 квітня, в столиці Вірменії Єревані з площі Республіки стартувала багатотисячна хода руху Мій крок.

Увечері у вівторок, 17 квітня, в столиці Вірменії Єревані з площі Республіки стартувала багатотисячна хода руху Мій крок.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на NEWS.am з місця подій, активісти проходять центральними вулицями. Остання зупинка запланована на площі Республіки.

ՈՒՂԻՂ. Հանրահավաք Հանրապետության հրապարակում. օր 5NewsamChannel

Протестувальники мають намір вранці в середу почати хвилю акцій по всьому Єревану.

Опозиційний політик, лідер партії Цивільний договір Нікол Пашинян перед ходою заявив, що завтра весь Єреван буде паралізований.

За його словами, необхідно продовжити перекриття доріг, шосе і блокувати відомчі будівлі. Всі дії активістів координуватиме новостворений революційний комітет.

В охопленому протестами Єревані почалися сутички активістів із поліцією – відеоВ Єревані активісти, які протестують проти висунення екс-президента Вірменії Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра, перекрили основні автомобільні дороги.

«Я не буду говорити, як це робити, так як досвід показав, що ви героїчний народ, і перед вами немає закритих дверей», - сказав Пашинян.

Нагадаємо, 16 квітня в центрі Єревана демонстранти вийшли на протест проти висунення кандидатури екс-президента Сержа Саргсяна на пост прем'єра Вірменії. 17 квітня активісти почали блокувати урядові будівлі.

Незважаючи на численні демонстрації Сержа Саргсяна обрали прем'єр-міністром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: