Трамп назвав нову дату зустрічі з лідером КНДР

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп обговорив проблему КНДР з прем'єром Японії Сіндзо Абе, який прибув до нього в резиденцію Мар-а-Лаго у Флориді.

Президент США Дональд Трамп обговорив проблему КНДР з прем'єром Японії Сіндзо Абе, який прибув до нього в резиденцію Мар-а-Лаго у Флориді.

Зокрема, президент США прокоментував свою майбутню зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином, яка була призначена на травень, пише «Слово і Діло».

У Білому домі назвали умови зустрічі Трампа з Кім Чен ИномЗустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина можлива тільки за умови «конкретних кроків» з боку Пхеньяна.

Трамп зазначив, що переговори можуть відбутися трохи пізніше наміченого терміну - на початку червня. При цьому він не виключив, що зустріч може і зовсім не відбутися, якщо «справи не підуть добре».

«У нас дуже скоро будуть зустрічі з Кім Чен Ином. Це станеться, ймовірно, на початку червня або трохи раніше цього. Це виходячи з того, що справи підуть добре. Можливо, що вони не підуть добре, і у нас не буде зустрічі», - сказав Трамп журналістам, його цитує РІА Новини.

У вівторок прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе прилетів в США, де обговорить з Трампом економічна взаємодія двох країн, методи врегулювання північнокорейської проблеми, а також майбутній саміт між главами США і КНДР. Абе висловив наамереніе зберегти максимальний тиск на Пхеньян з метою повного її відмови від ядерної і ракетної зброї.

Також стало відомо, де може відбутися історична зустріч Трампа і Кім Чен Ина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: