Трамп назвав ймовірну дату зустрічі з Кім Чен Ином

Читать на русском
Зустріч лідерів США і КНДР Дональда Трампа і Кім Чен Ина відбудеться або в травні, або на початку червня поточного року.

Зустріч лідерів США і КНДР Дональда Трампа і Кім Чен Ина відбудеться або в травні, або на початку червня поточного року.

З такою заявою виступив американський президент на засіданні свого кабінету, пише «Слово і Діло».

Трамп готовий до розмови з Кім Чен ИномПрезидент США Дональд Трамп заявив в суботу 6 січня, що він буде «абсолютно» готовий поговорити по телефону з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Перше в історії спілкування лідерів США та Північної Кореї, швидше за все, пройде в КНДР «Як ви, мабуть, бачили, ми знаходимося в контакті з Північною Кореєю. Ми будемо з ними зустрічатися в якийсь момент в травні або на початку червня», - наводить ТАСС слова Трампа.

Президент США також висловив надію, що на зустрічі з Кім Чен Ином вдасться укласти угоду про денуклеаризацію Північної Кореї.

З ініціативою провести переговори на вищому рівні виступила влада КНДР. У свою чергу, Вашингтон підтвердив готовність до діалогу з Пхеньяном.

За даними ЗМІ, переговори можуть пройти в столиці Монголії Улан-Баторі, хоча влада КНДР наполягаєна тому, щоб зустріч відбулася в Пхеньяні.

Очікується, що лідери двох країн торкнуться теми денуклеаризації Корейського півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: