У Білому домі назвали умови зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

Читать на русском
Зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина можлива тільки за умови «конкретних кроків» з боку Пхеньяна.

Зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина можлива тільки за умови «конкретних кроків» з боку Пхеньяна.

Про це повідомила офіційний представник Білого дому Сара Сандерс, пише «Слово і Діло».

За її словами, зустрічі не буде, «поки ми не побачимо конкретних дій, які відповідають заявам і риториці Північної Кореї», передає Politico.

Представник Білого дому зазначила, що Північна Корея повинна виконати свої обіцянки щодо денуклеаризації.

«Давайте не забувати, що північнокорейці пообіцяли звільнитися від ядерної зброї. Вони пообіцяли припинити випробування ядерної і ракетної зброї, і вони визнали, що ми продовжимо наші військові навчання», - сказала Сандерс на брифінгу в п'ятницю.

Вона наголосила, що США не підуть на поступки перед КНДР і продовжать політику максимального тиску, незважаючи на видиму відлигу в дипломатичних відносинах.

Точна дата і місце зустрічі Дональда Трампа і Кім Чен Ина ще невідомі. За всю історію жоден президент США не зустрічався з лідерами КНДР.

Нагадаємо, що Білий дім офіційно підтвердив інформацію про підготовку зустрічі президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: