Директора табору «Вікторія» терміново ушпиталили

Читать на русском
Директора дитячого табору Вікторія в Одесі, де 15 вересня 2017 року пожежі загинули три дівчинки, Петроса Саркісяна ушпиталили із зали суду.

Директора дитячого табору Вікторія в Одесі, де 15 вересня 2017 року в пожежі загинули три дівчинки, Петроса Саркісяна ушпиталили із зали суду.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє видання Думська в середу, 18 квітня.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.
  «Директору стало погано прямо в залі Київського районного суду Одеси, де розглядається справа про порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель трьох дітей. Він впав до ніг конвоїрів», - зазначають журналісти.

На виклик прибула карета швидкої допомоги, після чого лікар повідомив судді, що у Саркісяна передінфарктний стан. За даними видання, в 2011 році він переніс інфаркт.

Суд дозволив шпиталізацію підозрюваного, перенісши засідання у справі на невизначений термін. Він буде перебувати в одній з лікарень Одеси під охороною.

Раніше повідомлялося, що у слідства є чотири версії трагедії в таборі Вікторія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: