У столиці «мінували» мерію

Читать на русском
До Державної служби з надзвичайних ситуацій у вівторок, 17 квітня, надійшло повідомлення про мінування колонного залу мерії.

До Державної служби з надзвичайних ситуацій у вівторок, 17 квітня, надійшло повідомлення про мінування колонного залу мерії.

Про це повідомляє прес-служба Київради, пише «Слово і Діло».

В Одесі «замінували» Соборну площуДо Соборній площі прибула слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собаками і співробітники вибухотехнічного управління Головного управління Національної поліції в області.

Поки інформація про наявність вибухонебезпечних предметів не підтвердилася. Фахівці здійснюють перевірку.

«На місці працюють вибухотехніки, ретельно перевіряють будівлю на предмет вибухових пристроїв. Поки нам не надійшло рекомендацій щодо евакуації працівників. Сесію плануємо розпочати відповідно до розпорядку», – сказав заступник міського голови-секретар Київради Володимир Прокопів.

Як повідомлялося, в Києві псевдомінера станції метро «Оболонь» засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном у півтора року.

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією викрили в Києві аноніма, який повідомив про мінування будівлі департаменту Міністерства внутрішніх справ України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: