Холодницький не зміг ознайомитися зі скаргами на нього

Читать на русском
Головний антикорупційний прокурор лише 18 квітня зможе ознайомитися з матеріалами двох скарг на нього.
Назар Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький подав до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів заяву про готовність надавати пояснення щодо поданих на нього скарг.

Про це він сказав у коментарі «Українській правді», повідомляє «Слово і Діло».

«Був я в КДКП. Залишив заяву про бажання ознайомитися зі скаргою та додатками до неї. На жаль, члена КДКП не виявилося на місці, він призначив на завтра зустріч», – сказав Холодницький.

Він додав, що станом на 17 квітня не бачив жодних матеріалів скарги та очікує, що побачить їх 18 квітня.

«Завтра поїду до КДКП, ознайомлюся. Якщо буде змога, візьму скаргу, я маю також право отримати копії додатків. Візьму цю скаргу, піду до себе на роботу, буду займатися робочими справами. А після завершення робочого дня сяду й буду писати власні пояснення та буду давати відповіді з кожного з фактів, що описані в цих скаргах», – сказав голова САП.

Він спрогнозував, що всі пояснення зможе надати за кілька днів.

«Сяду, почитаю. Я не зацікавлений у тому, щоб затягувати процес. День-два, максимум – три, мені достатньо буде, щоб ознайомитися й надати власні пояснення», – сказав керівник САП.

Холодницький запевнив, що також надасть усі документи, які попросять у КДКП.

«Звичайно, надам доступ. І буду клопотати – хай поспілкуються з тими прокурорами, на яких я нібито тиснув, хай поспілкуються. Якщо говорять, що тисну на суд, то хай скажуть і судді, на кого тиснув, з ким говорив і як саме це було», – підсумував він.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, на якій підставі прослуховували Холодницького.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: