Окупанти продовжили арешт Рамазанову

Читать на русском
Сімферопольський районний суд в окупованому Криму продовжив арешт підозрюваному в екстремістських висловлюваннях Ісмаїлу Рамазанову.

Сімферопольський районний суд в окупованому Криму продовжив арешт підозрюваному в екстремістських висловлюваннях Ісмаїлу Рамазанову до 18 травня.

Про це 16 квітня повідомляють «Крим.Реалії», пише «Слово і Діло».

Утримання українських політв’язнів: як путінський режим перевершив часи «застою»?Президент РФ розгляне помилування Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Як утримують українських політв’язнів, міркували експерти.

На засіданні слідчий Аліса Глухова повідомила, що в справі Рамазанова надійшли результати експертиз, через що так званим «правоохоронцям» потрібен ще один місяць для підготовки обвинувального висновку та передачі матеріалів до прокуратури.

Його адвокат Олексій Ладін заявив, що під час розслідування «спостерігається очевидна тяганина, що може служити підставою для відхилення клопотання слідчого про продовження запобіжного заходу».

Сам Рамазанов не визнає себе винним і готовий доводити це. Він додав, що не збирається тікати з Криму.

23 січня російські силовики обшукали будинок кримського татарина Ісмаїла Рамазанова, якого звинуватили в пропаганді екстремізму.

24 січня підконтрольний Кремлю Сімферопольський райсуд заарештував Рамазанова на 30 діб.

У суді йому не надали медичну допомогу, незважаючи на його скарги на біль.

19 лютого Рамазанову продовжили арешт до 18 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: