СБУ проведе масштабні навчання під Одесою

Читать на русском
Антитерористичні навчання СБУ проходитимуть у населених пунктах Затока, Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке та прилеглих територіях.

Служба безпеки України проведе антитерористичні навчання на півдні Одеської області 17-20 квітня.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба регіонального управління СБУ в понеділок, 16 квітня.

СБУ припинила використання російського ПЗ на підприємствіСпівробітники Служби безпеки України припинили використання російського програмного забезпечення на одному з підприємств в Миколаївській області.

Навчання проходитимуть у населених пунктах Затока, Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке та на прилеглих територіях. Навчання проводитиме Антитерористичний центр при СБУ за участю підрозділів спецслужби, Нацполіції та Нацгвардії, ДСНС, Держприкордонслужби та ЗСУ.

«Служба безпеки України закликає жителів, які проживають у районі проведення навчань, зберігати спокій у зв'язку із зосередженням у населених пунктах спецпризначенців та військових і з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей. Також просимо дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами», – йдеться в повідомленні.

У СБУ зазначили, що навчання проходитимуть у рамках чинного законодавства.

Раніше стало відомо про проведення тактичних навчань на Хмельницькій АЕС. Буде перевірена взаємодія різних відомств у разі здійснення диверсії та антитерористична захищеність станції.

Нагадаємо, Литва направляє в Україну нову групу військових інструкторів, це вже третя зміна військових фахівців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: