Екс-соліста балету Львівської опери звинувачують у співпраці з бойовиками

Читать на русском
Волонтери Центру «Миротворець» і «Українського Кіберальянсу», а також співробітники СБУ і Національної поліції зуміли виявити і задокументувати мережу антиукраїнської пропаганди.

Волонтери Центру «Миротворець» і «Українського Кіберальянсу», а також співробітники СБУ і Національної поліції зуміли виявити і задокументувати мережу антиукраїнської пропаганди, яку розгорнув в Україні екс-соліст балету Львівської опери Микола Санжаревський.

Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв створити аналог «Миротворця» – реєстр корупціонерівСказано 14 серпня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як повідомляється, під час розслідування вдалося встановити, що Санжаревський займався антиукраїнською пропагандою, в тому числі в якості адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах, організовував інформаційні провокації, а також проводив збір коштів - нібито на лікування «дітей біженців», з подальшою передачею зібраних через соцмережі грошей на підтримку терористів «ДНР».

Крім того, стало відомо, що Санжаревський займався збором і передачею бойовикам інформації про дії Збройних сил України, в тому числі - шляхом розбещення неповнолітньої дівчини Вікторії, яка вивідувала дані, котрі цікавили Санжаревського, через свого брата, військовослужбовця ЗСУ. Уточнюється, що в «відносинах» з неповнолітньою Санжаревський перебував із тих пір, як їй виповнилося 13 років.

«Упевнений, що правоохоронні органи України - СБУ і Національна Поліція найближчим часом дадуть гідну оцінку Миколі Санжаревському за його підривну діяльність проти України», - повідомив Геращенко.

Раніше повідомлялося, що СБУ проведе масштабні навчання під Одесою.

Також нагадаємо, СБУ припинила використання російського ПЗ на підприємстві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: