Екс-соліста балету Львівської опери звинувачують у співпраці з бойовиками

Читать на русском
Волонтери Центру «Миротворець» і «Українського Кіберальянсу», а також співробітники СБУ і Національної поліції зуміли виявити і задокументувати мережу антиукраїнської пропаганди.

Волонтери Центру «Миротворець» і «Українського Кіберальянсу», а також співробітники СБУ і Національної поліції зуміли виявити і задокументувати мережу антиукраїнської пропаганди, яку розгорнув в Україні екс-соліст балету Львівської опери Микола Санжаревський.

Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв створити аналог «Миротворця» – реєстр корупціонерівСказано 14 серпня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як повідомляється, під час розслідування вдалося встановити, що Санжаревський займався антиукраїнською пропагандою, в тому числі в якості адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах, організовував інформаційні провокації, а також проводив збір коштів - нібито на лікування «дітей біженців», з подальшою передачею зібраних через соцмережі грошей на підтримку терористів «ДНР».

Крім того, стало відомо, що Санжаревський займався збором і передачею бойовикам інформації про дії Збройних сил України, в тому числі - шляхом розбещення неповнолітньої дівчини Вікторії, яка вивідувала дані, котрі цікавили Санжаревського, через свого брата, військовослужбовця ЗСУ. Уточнюється, що в «відносинах» з неповнолітньою Санжаревський перебував із тих пір, як їй виповнилося 13 років.

«Упевнений, що правоохоронні органи України - СБУ і Національна Поліція найближчим часом дадуть гідну оцінку Миколі Санжаревському за його підривну діяльність проти України», - повідомив Геращенко.

Раніше повідомлялося, що СБУ проведе масштабні навчання під Одесою.

Також нагадаємо, СБУ припинила використання російського ПЗ на підприємстві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: