Зведення АТО: 52 обстріли, 3 поранених

Читать на русском
14 квітня зафіксовано 52 обстріли українських опорних пунктів, 3 військових зазнали поранень. Обстріли були на донецькому і луганському напрямках.

За минулу добу, 14 квітня, зафіксовано 52 обстріли українських опорних пунктів – 3 військових зазнали поранень.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 14 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 14 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«На донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії двічі обстріляні захисники Широкиного, а з мінометів калібру 82 мм – Пісків та Шахти «Бутівка», – йдеться у звіті.

Крім цього, з гранатометів різних систем вогонь вівся по укріпленнях сил АТО в районі Авдіївки, Мар’їнки, Кам’янки, Водяного, Лебединського, Талаківки і Шахти «Бутівка», з озброєння БМП – по захисниках Новотроїцького та Водяного.

Із зенітної установки – поблизу Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів – по українських позиціях неподалік Павлополя, Гнутового, Новотроїцького, Лебединського, Водяного та Шахти «Бутівка».

Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили опорні пункти в районі Авдіївки, Широкиного, Лебединського, Талаківки, Новомихайлівки, Кам’янки та Павлополя, а поблизу Водяного, Гнутового, Шахти «Бутівка» і Талаківки – вівся снайперський вогонь.

«На луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор обстрілював оборонців Зайцевого та Луганського», – наголосили у штабі.

Крім цього, міномети калібру 82 мм, гранатомети, озброєння БМП та великокаліберні кулемети противник застосував під Луганським, гранатомети та великокаліберні кулемети – в районі Майорська.

Також з великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників Троїцького.

Раніше в ОБСЄ підрахували кількість мирних жителів, загиблих на Донбасі.

Відзначимо також, що на Донбасі без водопостачання чотири міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: