Обстріли тривають: в штабі АТО назвали «гарячі точки»

Читать на русском
Бойовики свідомо продовжують порушувати режим тиші, застосовуючи міномети по опорним позиціям українських бійців.

Бойовики свідомо продовжують порушувати режим тиші по всіх напрямках, застосовуючи міномети по опорним позиціям українських бійців. За минулу добу агресор скоїв 43 обстріли, один боєць ЗСУ поранений.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Слово і Діло.

За даними штабу на луганському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120- і 82-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по укріпленнях ЗСУ під Троїцьким.

Відзначається, що міномети калібру 82 мм ворог застосував в районі Кримського, гранатомети і стрілецьку зброю - неподалік Зайцева, а великокаліберні кулемети - поблизу Світлодарська.

Скільки українські військові отримують за участь в АТОНапередодні річниці початку АТО Слово і Діло розбиралося, скільки військові отримують за участь у бойових діях.

«На донецькому напрямку з 82-мм мінометів обстріляні захисники Опитного та Кам’янки. Крім цього, з гранатометів вогонь вівся по укріпленнях ЗСУ поблизу Водяного, Авдіївки, Кам’янки, Мар’їнки, Павлополя, Лебединського та Богданівки, з великокаліберних кулеметів – неподалік Невельського, Авдіївки, Мар’їнки, Павлополя та Шахти Бутівка, а з озброєння БМП – в районі Талаківки, Кам’янки та Богданівки» - повідомляють в штабі.

Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили оборонці Кам’янки, Опитного, Лебединського, Шахти Бутівка, Талаківки, Павлополя та Водяного, а по захисниках Авдіївки – вівся снайперський вогонь.

Раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО пропали чотири цивільні особи.

Скільки українські військові отримують за участь в АТО - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: