Нова петиція: чи дозволять перевозити велосипеди в метрополітені

Читать на русском
Зареєстровано петицію, що закликає зняти обмеження на перевезення велосипедів в метрополітені української столиці.

Зареєстровано петицію, що закликає зняти обмеження на перевезення велосипедів в метрополітені української столиці.

Як пише «Слово і Діло», текст розміщений на сайті Київської міської ради.

Писати чи не писати: як нардепи виконують свої обіцянки щодо депутатських запитів та зверненьАналітики Слова і Діла розібралися, чому депутати часто замість запиту направляють лише звернення та наскільки сумлінно вони виконують свої обіцянки в цій сфері.

Її автор вважає, що обмеження, які існують зараз, відштовхують людей від ідеї користуватися велосипедом в місті. Також він зазначає, що метрополітен - єдиний транспорт, де діє заборона на перевезення велосипедів.

Нагадаємо, згідно з правилами, перевезення велосипедів в підземці дозволена, але тільки в чохлі і за умови, що він буде довжиною не більше 120 см. Тільки складені велосипеди для дорослих можуть відповідати даним вимогам. На перевезення дитячих велосипедів обмежень немає.

Раніше на сайті Київської міської ради з'явилася петиція про звернення до Верховної Ради з проханням перенести столицю України з Києва до іншого населеного пункту.

Також комісія Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала петицію про знесення каплиці УПЦ МП біля фундаменту Десятинної церкви як незаконної.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: