НАЗК внесло припис Авакову

Читать на русском
НАЗК внесло припис міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через порушення антикорупційного законодавства його підлеглим - начальником Медичного реабілітаційного центру МВС Перлина Прикарпаття Петра Іванишиним.
Петро Іванишин

НАЗК внесло припис міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через порушення антикорупційного законодавства його підлеглим – начальником Медичного реабілітаційного центру МВС «Перлина Прикарпаття» Петра Іванишиним.

У відомстві встановили, що Іванишин зберіг корпоративні права, що є конфліктом інтересів згідно зі 36 статтею закону «Про запобігання корупції», передає «Слово і Діло».

НАЗК обрало нового голову: що пишуть у соцмережахОлександр Мангул обраний новим головою НАЗК. Що про це думають у соціальних мережах – в огляді Слова і Діла.

Керівник медичного центру не передав належні йому корпоративні права в управління іншим особам протягом місяця з дня призначення на посаду. НАЗК вимагає службового розслідування і розгляду питання щодо притягнення винних до відповідальності.

Крім того, розпорядження також внесли голові правління Державної іпотечної установи Андрію Камузу щодо свого заступника Віталія Кучевського. Останній теж порушив 38 статтю вищезгаданого закону.

Приписи є обов'язковими до виконання.

Раніше ГПУ отримала доступ до перевірки НАЗК декларації заступника Ситника.

Також в НАЗК відзвітували, скільки декларацій було подано на 1 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: