Доба в АТО: 38 обстрілів українських позицій

Читать на русском
Протягом минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 38 обстрілів позицій українських військових з боку терористів.

Протягом минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 38 обстрілів позицій українських військових з боку терористів.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Донецькому напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів, з гранатометів різних систем бойовики вели вогонь в районі Пісків та шахти Бутівка, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 11 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Поблизу Новотроїцького терористи застосували 82 мм міномети, а озброєння танку – неподалік Кам’янки. З гранатометів були обстріляні позиції сил АТО біля Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки, Водяного та Пищевика, з великокаліберних кулеметів – неподалік Кам’янки, Гнутового, Опитного, Водяного, Пісків, Новотроїцького та Павлополя. Озброєння БМП терористи застосували в районі Гнутового, Пісків, Невельського та Пищевика. Зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь в районі Авдіївки, Лебединського, Кам’янки, шахти Бутівка, Талаківки, Водяного і Гнутового. Поблизу Мар’їнки була зафіксована активність снайпера.

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів бойовики вели вогонь під Троїцьким, а зі стрілецької зброї –неподалік Станиці Луганської.

У штабі також додали, що внаслідок обстрілів ніхто серед українських військових не постраждав.

Нагадаємо, протягом дня 11 квітня бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових.

Раніше бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: