Стало відомо, хто перемагає на виборах в Азербайджані

Читать на русском
В Азербайджані правляча партія оголосила про перемогу свого кандидата, чинного голови держави Ільхама Алієва на президентських виборах.

В Азербайджані правляча партія оголосила про перемогу свого кандидата, чинного голови держави Ільхама Алієва на президентських виборах.

Як інформує «Слово і Діло», про це з посиланням на заступника голови і виконавчого секретаря партії Алі Ахмедова повідомляє агентство АПА.

За даними Центральної виборчої комісії республіки, у виборах взяли участь 3,9 млн з більш ніж 5,3 млн виборців (разом у республіці проживає 9,5 млн осіб).

За словами Ахмедова, за результатами екзит-полів, за Алієва проголосували понад 80% тих, хто прийшов на дільниці, а отже, він «здобув впевнену перемогу».

«Азербайджанський народ зробив правильний вибір на користь Ільхама Алієва», - підкреслив Ахмедов.

Очікується, що ЦВК оголосить офіційні підсумки виборів найближчим часом.

Як відомо, Алієв уперше очолив Азербайджан у 2003 році після смерті свого батька Гейдара Алієва, який правив з 1993 року. Потім він здобув перемогу на виборах у 2008 і 2011 роках.

Нагадаємо, після референдуму 2016 року в Азербайджані продовжили термін повноважень глави держави з п'яти до семи років. Наступні президентські вибори мають пройти в республіці у 2025 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: