Адвокати Януковича знову зірвали судове засідання

Читать на русском
Прокурор Руслан Кравченко зазначив, що це чергова спроба зриву судового засідання у справі про держзраду.

Засідання суду в справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, заплановане на середу, 11 квітня 2018 року, в Оболонському районному суді Києві не відбулося через неявку адвокатів з боку захисту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

У чому помилки судового процесу над Януковичем та чому досі немає результату?Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін погодився надати свідчення на суді над Віктором Януковичем. У чому помилки судового процесу, розбирались експерти.

Так, суддя Владислав Дев'ятко заявив, що адвокати Януковича не прибули до Оболонського суду, оскільки вони поїхали у відрядження до Росії.

«Адвокати Віктора Федоровича відбули у відрядження до Російської Федерації, до Москви. В результаті таких дій не відбулися вже 13 засідань. Один зі свідків прибув до суду. Цими днями ми планували до 10 свідків допитати. Таким чином, наступне засідання відбудеться 18 квітня о 10 годині», – сказав суддя.

Своєю чергою прокурор Руслан Кравченко зазначив, що це чергова спроба зриву судового засідання у справі про держзраду.

«Просимо направити скаргу на адвокатів через неповагу до суду та порушення адвокатської етики. Це прямий зрив судового засідання. Сторона захисту не виконує своїх прямих обов'язків», – заявив Кравченко.

Раніше повідомлялося, що суд дозволив Добкіну розповісти про втечу Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: