Порошенко і Меркель проводять переговори в Берліні

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко, який перебуває з візитом у Німеччині, розпочав переговори з федеральним канцлером Ангелою Меркель.

Президент України Петро Порошенко, який перебуває з візитом у Німеччині, розпочав переговори з федеральним канцлером Ангелою Меркель.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в Twitter, пише «Слово і Діло».

У Кремлі пояснили, яку місію миротворців пустять на ДонбасПрес-служба президента Росії заявляє, що Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорювали можливість відправки миротворців ООН на Донбас лише для охорони спостерігачів ОБСЄ.

«Президент проводить переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель», – повідомив Цеголко.

Перед цим Порошенко провів переговори з міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом.

Як повідомлялося раніше, Порошенко перебуває з візитом у Німеччині на запрошення федерального канцлера ФРН Ангели Меркель. Очікується, що політики обговорять питання миротворців на Донбасі.

Заплановані двосторонні переговори з федеральним президентом Франком-Вальтером Штайнмайєром, федеральним канцлером Ангелою Меркель та міністром закордонних справ Гайко Маасом.

Президент України Петро Порошенко став одним із перших іноземних лідерів, який перебуває з візитом у Берліні після формування нового уряду та переобрання Ангели Меркель федеральним канцлером.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: