Саакашвілі розповів про свою нову роботу

Читать на русском
Екс-президент Грузії, колишній глава Одеської області і лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі розповів, чим планує займатися.

Екс-президент Грузії, колишній глава Одеської області і лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі заявив, що буде працювати лектором в Академії спікерів Нідерландів.

Про це він повідомив в Facebook, передає Слово і Діло.

«Домовився з Академією спікерів Нідерландів про співробітництво. Буду заробляти на життя лекціями. В академії дуже класний колектив, мене вони вразили хорошим знанням специфіки нашого регіону і правильними цінностями», - написав він.

«Сподіваюся, довго читати лекції мені не доведеться, а досвід буду використовувати не для лекцій, а для усунення олігархів від влади і реальної реформації», - повідомив Саакашвілі.

Теорія змов: що спільного між справами Савченко та СаакашвіліПостійні заяви про підготовлюваний держпереворот можуть означати, що силовики усвідомлюють небезпеку, але не можуть їй протистояти.

В кінці березня, екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що готується до повернення в Україну.

Тоді він повідомив, що веде роботу з українськими студентами за кордоном і ділиться з ними своїм досвідом розвитку туризму в Грузії.

Прикордонна служба України заборонила Саакашвілі в'їзд в країну до 2021 року.

Також, суд не задовольнив скаргу адвокатів Міхеїла Саакашвілі в наданні йому статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: