Саакашвілі розповів, коли повернеться в Україну

Читать на русском
Екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, який на цей час знаходиться в Європі, готується до повернення в Україну.

Екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, який на цей час знаходиться в Європі, готується до повернення в Україну.

Як інформує «Слово і Діло», про це він сам заявив в ефірі українського телеканалу NewsOne.

Теорія змов: що спільного між справами Савченко та СаакашвіліПостійні заяви про підготовлюваний держпереворот можуть означати, що силовики усвідомлюють небезпеку, але не можуть їй протистояти.

За його словами, зараз він веде роботу з українськими студентами за кордоном і ділиться з ними своїм досвідом розвитку туризму в Грузії.

«Я готуюся до повернення в Україну, українські студенти мають готуватися до повернення в Україну», - сказав Саакашвілі.

Він зазначив також, що має намір перетворити Україну в привабливий для туристів центр.

«Я зараз їжджу багато Європою, зустрічаюся з різними людьми. У нас на найближчі дні заплановано цілу низку зустрічей. Через декілька днів я зустрічаюся з однією великою групою українців, які навчаються в туристичних інститутах Європи. Ми збираємо студентів з декількох навчальних закладів туризму по всій Європі, в одне місце ми їх звозимо за допомогою української діаспори і ми з ними влаштовуємо семінар щодо перспектив туризму в Україні. У мене є великий досвід, тому що в Грузії ми почали менше ніж зі 100 тисячами туристів, а закінчили мільйонами», - сказав екс-президент Грузії.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що «викриття» екс-губернатора Одеси Міхеіла Саакашвілі і депутата Ради Надії Савченко увійде в підручники для спецслужб, так як вони нібито готували в Україні «переворот в інтересах Росії». Прикордонна служба України заборонила Саакашвілі в'їзд в країну до 2021 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: