Як пройшла доба в АТО?

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати «пасхальне перемир'я». Бойовики 42 рази обстріляли позиції сил АТО з забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати «пасхальне перемир'я». За минулу добу, 6 квітня, бойовики 42 рази обстріляли позиції сил АТО, 2 військових поранені.

Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Слово і Діло.

«На Донецькому напрямку з забороненої 122 мм артилерії, а також озброєння БМП противник обстріляв наші позиції в Широкиному, а з мінометів калібру 82 мм - біля Пісків», - йдеться в звіті.

Також, з гранатометів і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисникам Водяного, Лебединського, Мар'їнки і неодноразово Авдіївки.

«Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю агресор застосував по укріпленнях ЗСУ неподалік Талаківки і Гнутового», - уточнили в штабі.

Також зі стрілецької зброї обстріляні захисники Красногорівки, Павлополі, Шахти Бутівка, Пісків і Кам'янки, а снайперський вогонь - вівся поблизу Широкиного.

«На Луганському напрямку із заборонених 120 і 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українським опорним пунктам біля Луганського», - повідомили в штабі.

Нагадаємо, підрозділи МВС готуються до операцій щодо деокупації непідконтрольних територій на Донбасі.

Як відомо, ЗСУ отримають американську зброю для захисту від снайперів.

Раніше президент Петро Порошенко назвав терміни завершення АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: