Мінфін США оновлює список санкцій для РФ

Читать на русском
Міністерство фінансів США оновить список санкцій, пов'язаних із Росією. Таким чином, обмеження будуть запроваджені проти 38 російських бізнесменів, офіційних осіб та компаній.

Міністерство фінансів США додає 24 особи та 14 суб'єктів до списку санкцій, пов'язаних із Росією. Таким чином, обмеження будуть запроваджені проти 38 російських бізнесменів, офіційних осіб та компаній.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters.

За анексію Криму. Євросоюз продовжив санкції проти РосіїЄвросоюз офіційно продовжив на півроку обмежувальні заходи щодо 150 громадян і 38 компаній Росії до 15 вересня 2018 року.

Водночас Bloomberg передає, що в списку санкціонованих осіб бізнесмени Олег Дерипаска, Кирилл Шамалов, Віктор Веексельберг, а також сенатор Сулейман Керімов, голова ВТБ Андрій Костін, очільник «Газпрому» Олексій Міллер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вашингтон може оголосити про нові санкції у справі про «втручання» Росії у вибори президента США в 2016 році.

Також повідомлялося, що США можуть запровадити санкції проти РФ у зв'язку з отруєнням у Великій Британії екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: