У Черкасах на заводі «Укроборонпрому» пролунав вибух

Читать на русском
У Черкасах минулої ночі в приміщення виробничого цеху заводу Фотоприлад, який входить до складу Укроборонпрому, кинули дві гранати, одна з них вибухнула.

У Черкасах минулої ночі в приміщення виробничого цеху заводу «Фотоприлад», який входить до складу «Укроборонпрому», кинули дві гранати, одна з них вибухнула.

Про це повідомили в прес-службі держконцерну, передає «Слово і Діло».

Кому війна, а кому прибуток: як оборонну сферу виснажує корупціяЗахідні ЗМІ пишуть, що корупція в Україні знищує українську армію, навіть попри війну. Про секретність оборонного бюджету та монополістичне становище Укроборонпрому міркували експерти.

Правоохоронці й рятувальники констатували підрив однієї гранати РГД-5, а також виявили неподалік ще одну – ту, що не розірвалася.

«У результаті вибуху потерпілих немає. Вибухом вибито вікна. Розмір матеріальних збитків встановлюється», – повідомляє прес-служба концерну.

Гендиректор ДК Павло Букін повідомив про намір підвищити заходи безпеки на підприємствах «Укроборонпрому», готується відповідне розпорядження.

Як повідомили в прес-службі поліції Черкаської області, за фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії. У поліції припускають, що гранати були кинуті на територію підприємства через вікно.

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» почав випуск бойових машин «Атлет».

Також «Укроборонпром» продав танків на рекордну суму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: