«Укроборонпром» готує масове звільнення персоналу

Читать на русском
У державному концерні Укроборонпром планують скоротити чисельність персоналу до 180 працівників.

У держконцерні «Укроборонпром» планують скоротити чисельність персоналу до 180 працівників.

Як пише «Слово і Діло», рішення про оптимізацію внутрішньої структури та кадрового складу концерну ухвалила його наглядова рада, інформує прес-служба «Укроборонпрому».

Нова структура буде побудована за кластерним принципом управління виробництвом.

«У процесі оптимізації будуть збережена необхідна функціональність, що дозволить забезпечити всі покладені на концерн завдання. Кошти, зекономлені в процесі оптимізації адміністративної ланки концерну, планують скерувати на впровадження дослідно-конструкторських робіт», – розповіли в «Укроборонпромі».

«Укроборонпром» об'єднує понад 100 підприємств у п'яти основних галузях оборонної промисловості й має більш ніж 10 конструкторських бюро, що займаються розробкою озброєння й техніки, проектуванням і дослідженнями.

У НАБУ розповіли про корупцію в «Укроборонпромі» – ЗМІНАБУ розслідує маніпуляції з контрактами Укроборонпрому. У самому концерні вважають, що звинувачень в корупції є частиною пропаганди в рамках гібридної війни РФ проти України.

Нагадаємо, наприкінці лютого президент Петро Порошенко призначив головою «Укроборонпрому» Павла Букіна, який до цього обіймав посаду генерального директора «Укрспецекспорту».

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» продав танків на рекордну суму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: