Зведення штабу АТО 5 квітня: 39 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу 4 квітня бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, серед українських військових постраждалих немає.

За минулу добу 4 квітня бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, серед українських військових постраждалих немає.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 4 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 4 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир'я» в районі проведення АТО. За минулу добу зафіксовано 39 обстрілів позицій наших захисників», - йдеться в повідомленні штабу.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, снайперської та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти «Бутівка». З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по укріпленнях ВСУ в районі Авдіївки, Лебединського та Кам'янки. Також гранатомети НЗФ застосували в районі Водяного і Мар'їнки, озброєння БМП - поблизу Гнутового, великокаліберні кулемети - неподалік Опитного і Гнутового, а снайперську і стрілецьку зброю - по захисникам Широкино і Водяного. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся поблизу Павлопілґ, Гнутового і Невельського.

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли зміцнення ЗСУ в районі Станиці Луганської, а також - станції Донець.

«Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав», - підкреслили в штабі АТО.

Раніше повідомлялося, що Португалія готова ввести миротворців на Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: